FOOD 2022 Grensehandel, matsvinn og nye forretningsmodeller
Årets viktigste konferanse om dagligvaremarkedet! Tema i år: Grensehandel, matsvinn og nye forretningsmodeller.
- Time
- Fee
- Kr 950
- Place
- Clarion Hotel The HUB
- Kalender
- Add to my calendar
Årets viktigste konferanse om dagligvaremarkedet! Tema i år: Grensehandel, matsvinn og nye forretningsmodeller.
Årets FOOD-konferanse adresserer tre store tema i norsk dagligvare:
09.30 - 10.00 | Registrering og Kaffe |
---|---|
10.00 - 11.00 |
Sesjon 1: Grensehandel, pandemi og konsumentdrivere
|
11.00 - 11.30 | Pause |
11.30 - 12.30 |
Sesjon 2: Når sirkulærøkonomi blir både profitabelt og bærekraftig – Nye forretningsmodeller
|
12.30 - 13.20 | Lunch |
13.20 - 14.30 |
Sesjon 3: Når sirkulærøkonomi blir både profitabelt og bærekraftig – Hva kan gjøres ‘i butikken’
|
14.30 - 14.45 |
Pause |
14.45 - 15.00 |
Avslutning: Tina Søreide – Den nye konkurransedirektøren tar tempen på bransjen |
NHHs årlige konferanse FOOD retter seg mot deg som er sulten på ny kunnskap, enten du jobber i bransjen, i forvaltningen, i politikken eller bare skal ut og handle. Forskere, bransjeeksperter og sentrale bransjeaktører gir deg en bedre forståelse for utviklingen i verdikjeden for mat og konkurransesituasjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og diskuterer fremtidsutsikter for dagligvarehandelen.
Spørsmål? Kontakt konferansekoordinator Marianne Boge
Slik behandler vi personopplysninger i forbindelse med FOOD-konferansen (PDF 259 kb)