Sommerkurs i Shanghai

Sommerkurs i Shanghai

Delta på sommerkurs ved Nordic Centre ved Fudan University og oppnå ettertraktet førstehåndskunnskap om Kina.

Nordic Centre er et felles prosjekt mellom Fudan University i Shanghai og en rekke partnerskoler i Norden. NHH har muligheter til å sende tre studenter til Nordic Centre sine sommerkurs.

I 2020 tilbyr Nordic Centre to kurs: Chinese Politics and Society og Business and Innovation in China. Hvert kurs har et arbeidsomfang som tilsvarer 5 ECTS. Sudiepoengene kan ikke innpasses i bachelor- eller mastergrader ved NHH. Kursbevis utstedes av Nordic Centre.

Chinese Politics and Society

Kurset gir et innblikk i kinesisk samfunn og politikk, men fokus på perioden fra 1949 til i dag. Etter kurset vil du ha en bedre forståelse av Kina sin rolle både regionalt og globalt.

Kursdatoer: 25. juni - 8. juli 2020

Videopresentasjon av kurset Chinese Politics and Society

Doing Business in China

Kurset kombinerer en akademisk og praktisk tilnærming til kinesisk næringsliv og forretningsvirksomhet, og vil gi deg innsikt i et felt som er i stadig endring.

Kursdatoer: 10.- 23. juli 2020

Videopresentasjon av kurset Business and Innovation in China

Hvem kan søke?

Chinese Politics and Society er et bachelorkurs. Masterstudenter kan også søke.

Business and Innovation in China er på masternivå, men studenter i siste semester av bachelorstudiene ved NHH kan også søke.

Begge kursene er rettet mot studenter som har liten eller ingen erfaring fra Kina.

Hva koster det?

Kursavgiften er på 1200 RMB (ca. 1500 NOK). Reise, oppholds- og andre utgifter kommer i tillegg, og må dekkes av deltakerne.

SØK OM OPPTAK INNEN 6. MARS 2020

Din søknad vil bli vurdert på grunnlag av dine karakterer ved NHH, din motivasjon og din erfaring. Du må sende følgende dokumenter til int.stud@nhh.no for å søke:

Vennligst inkluder følgende i tittelen på e-posten: "Søknad sommerkurs Fudan/Nordic Centre". Merk at søknadsskjemaet leveres i Word-format.

Du vil få svar på søknaden fra NHH på e-post innen 20. mars. NHH velger ut tre studenter som nomineres til Nordic Centre. Nordic Centre gir de utvalgte studentene endelig svar på søknaden i midten av april.